Planning Nieuwbouw in Tiel

Wil jij graag wonen op het Veilingterrein of meer weten over de planning? Dat snappen we! Op deze pagina vertellen wij jou meer over de planning van dit nieuwbouwplan. De onderstaande planning voor de komende periode is onder voorbehoud.

De komende periode

De bedrijven die in het gebied actief zijn zoals de Vrije Markt, Alibaba, Plein12 en 2Switch verlaten in het eerste half jaar van 2023 de gebouwen. Er vinden allerlei aanvullende (bodem)onderzoeken plaats op de locatie. Ook krijgt het projectbureau een plek op het Veilingterrein, inclusief een informatiepunt.

In het tweede half jaar van 2023 en begin 2024 vinden de voorbereidende werkzaamheden zoals het slopen, het saneren van de grond en aanleg/verleggen van de kabels- en leidingen plaats.

Naar verwachting start de verkoop van de eerste woningen op het Veilingterrein vanaf het tweede kwartaal van 2024. Vervolgens kan er, als alles rond de verkoop goed verloopt, eind 2024 gestart worden met de bouw van de woningen.

Ik wil hier wonen!

Wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de gebiedsnieuwsbrief onderaan de homepagina van onze website. Via deze weg word je op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen.