Zo centraal ligt Het Veilingkwartier

Het gloednieuwe Veilingkwartier ligt in Tiel, in het hart van de driehoek Utrecht, Arnhem en Den Bosch. Het is een toplocatie om te wonen, want behalve de groene inrichting zijn alle voorzieningen die je nodig hebt in de buurt. Het stadscentrum van Tiel is op loop- of fietsafstand en het centraal station ligt naast Het Veilingkwartier. Daardoor is de bereikbaarheid uitstekend. Snelwegen, OV, fietsroutes en wandelpaden, alles is binnen handbereik!

Auto

Tiel ligt in het midden van Nijmegen, Utrecht, Arnhem en Den Bosch. Ideaal dus. Je bent in een half uurtje in Den Bosch via de A15 en A2. Via de A20 en A12 ben je in 60 minuten in Utrecht. In Nijmegen ben je in 40 minuten via de A50 of in 50 minuten in Arnhem. Ook de omringende dorpen zijn via provinciale wegen heel makkelijk te bereiken.

image alt

Fiets of OV?

De omgeving van Tiel is groen en met de fiets is het daarom heerlijk om de buurt te verkennen. Zo kun je snel van A naar B en alles is binnen fietsbereik. Er zijn genoeg fietspaden die je kunt verkennen via de app Komoot. Fietsen naar het centrum van Tiel kost je maar een paar luttele minuten en dat geldt ook voor het station dat naast Het Veilingkwartier ligt.

Is je bestemming te ver om te fietsen, maar laat je liever de auto staan? Het trein- en busstation is gelegen naast Het Veilingkwartier. Reis je graag milieubewust per trein om snel en gemakkelijk op bestemming te komen? De trein brengt je in een mum van tijd naar de omringende steden zoals Den Bosch (34 minuten), Arnhem (36 minuten), Utrecht (45 minuten) en Nijmegen (42 minuten). Ideaal toch?

Een vraagje? We helpen je graag verder
Shoppen, sporten of samen uit eten? Bekijk de voorzieningen rond Het Veilingkwartier