Ons eigen Tielmoment

Een unieke plek in Tiel waar de stad en de rust van een dorp naadloos samenkomen. Dat is Het Veilingkwartier. Ooit het kloppende hart van de fruithandel en tinproductie. Later trok het unieke Veilingterrein duizenden bezoekers en kreeg faam als spirituele ontmoetingsplaats van Jomanda. Nu is het de tijd voor een duurzame ontwikkeling waarin we de energie van het verleden bundelen met moderne woonmogelijkheden. De oude veilingvilla en elementen van de oude veilinghallen behouden hun plek in de nieuwe wijk. De nieuwe inrichting van het terrein wordt een perfecte balans tussen historie en groen wonen. Een plek waar iedereen welkom is, jong en oud.

image alt

Modern, met vleugje industrieel

Er komen niet alleen nieuwe huizen! Ook bedrijfjes én een school waar de volgende generatie wordt klaargestoomd voor een vruchtbare toekomst zullen zich hier vestigen. De stadse, industriële architectuur van de 325 tot 350 stijlvolle en tijdloze woningen en appartementen met verschillende kleuren bakstenen is in mooi contrast met de groene tuinen en loop- en fietspaden. Langs de woningen staan veel bomen en beplanting en verharde paden worden afgewisseld met grote delen gras. De wandelpaden in de buurt zorgen voor een relaxte sfeer en dat gevoel wordt versterkt door de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten op verschillende plekken. Bij looppaden of op speelplekken. Hier woon je met lef en ervaar je thuiskomen zoals je nergens anders doet.

Duurzaam en gezond wonen

In Het Veilingkwartier draait alles om geluk. Creëer jouw droomhuis vanaf de bouw. Elke ruimte is met zorg ontworpen en klaar om jouw woongenot naar een hoger niveau te tillen. En dat alles met oog voor duurzaamheid en energie-efficiëntie. Met geavanceerde isolatie, zonnepanelen, een A+++ energielabel en de nieuwste technologieën verlaag je niet alleen jouw ecologische voetafdruk, maar ook jouw energierekening. Onbezorgd wonen noemen we dat!

Ruimer, gezelliger en groener

Laat je betoveren door de charme van deze unieke plek. In Het Veilingkwartier kun je straks ruimer, gezelliger en groener wonen. Hier woon je in een stad met een dorps gevoel. Er is genoeg reuring en tijd voor een praatje met de buren, maar als je je even terug wil trekken in je woning dan kan dat ook. Geniet van het groene landschap van de Betuwe en de uitgestrekte uiterwaarden als verlengstuk van jouw leefomgeving.

Met het treinstation op loopafstand van Het Veilingkwartier ben je altijd moeiteloos verbonden met de rest van Nederland en in een mum van tijd in Den Bosch, Nijmegen of Utrecht. Welkom in Het Veilingkwartier. De plek waar Tiel haar verleden viert en jouw toekomst begint.

Wil je iets weten? Neem contact met ons op
Even ergens anders heen? Lees meer over de bereikbaarheid