Eénmaal, andermaal, verknocht!

18 maart '24

De ontwikkeling van de nieuwe wijk Het Veilingkwartier in Tiel is in volle gang. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de uitwerking van dit plan. Laat je betoveren door de charme van deze unieke plek. In Het Veilingkwartier kun je straks ruimer, gezelliger en groener wonen. Ontdek ons boekje over dit plan en raak verknocht!

Ontdek Het Veilingkwartier
image alt

De geschiedenis van het Veilingterrein

Ontdek het rijke verleden van Tiel op het voormalige veilingterrein, waar geschiedenis tot leven komt. Waar ooit de handel in fruit bloeide, komen nu prachtige woningen in harmonie met het historische erfgoed. Het oude veilinggebouw, een stille getuige van economische voorspoed, en de iconische Metawa-fabriek, bekend om zijn vakmanschap in hoogwaardig tin, worden liefdevol geïntegreerd in het nieuwe plan. Een eerbetoon aan het verleden, een toekomstige transformatie. Welkom op Het Veilingkwartier, de plek waar Tiel haar verleden viert en jouw toekomst begint.

De geschiedenis
image alt

Ontdek Tiel

In het hart van de driehoek Utrecht, Arnhem en 's-Hertogenbosch ligt de historische stad Tiel. Een plek waar het bruisende stadsleven naadloos versmelt met de natuurlijke pracht van de omringende omgeving. Een stad waar verleden en heden naast elkaar bestaan. Een stad waar de geplaveide straten verhalen fluisteren. Dwaal maar eens langs de charmante Tolhuiswal, door de Ambtmanstraat, de Kerkstraat of langs de gotische pracht van de Sint Maartenkerk en luister goed. 

Ontdek Tiel

Schrijf je in!

Stap in de wereld van Het Veilingkwartier, waar stijl, comfort en duurzaamheid samenkomen in jouw ideale thuis. Mis deze unieke kans niet en laat je betoveren door Het Veilingkwartier. Wil je daar ook wonen? Schrijf je onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen tot en met de start verkoop.

Meer over Het Veilingkwartier? Bekijk de homepagina
Meer nieuws lezen? Bekijk alle nieuwsberichten