Maak kennis met de makelaars

10 juli '24

Er wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van de eerste fase van Het Veilingkwartier. Als je straks een optie op een woning krijgt tijdens de verkoop dan kies je zelf hoe je jouw aankoopproces vervolgt: volledig online, bij de makelaar op kantoor of een combinatie hiervan. Graag stellen we de makelaar alvast aan je voor!

image alt

Tijd voor een frisse blik

Wij begrijpen dat het kopen van een nieuwbouwhuis geen alledaagse beslissing is. Daarom vinden we het essentieel om je goed te informeren, zodat je met vertrouwen de juiste keuzes kunt maken. Het verschil tussen nieuwbouw en bestaande bouw wordt namelijk steeds groter, met complexere systemen en duurzaamheidsvoorzieningen die uitleg vragen. Onze makelaars hebben een passie voor nieuwbouw en beschikken over de juiste kennis en ervaring om je vanaf het begin tot aan de oplevering van deskundig advies te voorzien.

Bovendien kennen al onze makelaars het Rivierengebied als geen ander, omdat ze hier wonen of vandaan komen. Dus zelfs als je uit een andere regio komt, kunnen ze je informeren over lokale gewoontes en voorzieningen.


Van Kessel & Van Gellicum
Herman Kuijkstraat 62                        
4191 AL Geldermalsen                 
[email protected]
www.vankesselvangellicum.nl
0345 - 58 80 90 

image alt

Samen op weg naar jouw nieuwe (t)huis!

Een nieuwbouwwoning kopen is geen dagelijkse bezigheid. Marga van Movesby begeleidt jou van A tot Z, legt alles uit, luistert naar de wensen en eisen en zorgt dat jij een weloverwogen keuze kunt maken. Een nieuwbouwwoning kopen is anders dan het kopen van een bestaande woning. Aan de hand van de tekeningen en impressies deelt Marga de kennis en haar enthousiasme waardoor “de woning op papier” tot leven komt.

Neem voor vragen contact op met Marga van Movesby
E-mail: [email protected]
Telefoon: 030 - 899 46 20

De toewijzingsprocedure

Als de verkoop start heb je een bepaalde periode om jouw 5 voorkeuren door te geven via jouw persoonlijke account. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Meer informatie over hoe de toewijzing verloopt, kun je lezen op de pagina 'Toewijzing'.

Toewijzingsprocedure
Heb jij een vraag? Neem contact met ons op!
Ontdek meer Alles over de toewijzing