Zó prettig woon je in het Veilingkwartier

1 juli '24

Groen en stads wonen maar dan wel met een dorpsgevoel. Dát is wonen in het Veilingkwartier. Deze leuke gloednieuwe stadswijk is ook nog eens prima bereikbaar is en bovendien omringd door alle voorzieningen die je nodig hebt in een fijne woonomgeving. Het stadscentrum van Tiel is op loop- of fietsafstand en het centraal station ligt naast Het Veilingkwartier. Daardoor is de bereikbaarheid uitstekend. Snelwegen, OV, fietsroutes en wandelpaden, alles is binnen handbereik. Zó prettig woon je hier in het Veilingkwartier!

image alt

Uitstekende voorzieningen

Het moge duidelijk zijn dat aan al je behoeftes wordt voldaan in deze unieke wijk in Tiel. Winkels, restaurants, sportclubs, cultuur en een prachtige omgeving. Werkelijk alles is binnen handbereik vanuit Het Veilingkwartier. Wil je toch eens iets anders? Dan rij je zo naar een van de omringende steden of pak lekker de trein. Hier verveel jij je niet! Appelpop vormt het hoogtepunt van de nazomer. Een gratis toegankelijk muziekfestival dat de beste muziekacts samenbrengt op één podium. Tiel wordt omring door de schoonheid van de natuur. Langs de oevers van de rivier de Waal ontvouwt zich het weelderige landschap van uiterwaarden. Een plek om je hond uit te laten, te wandelen, te fietsen of gewoonweg te genieten van de rust en schoonheid van de omgeving.

image alt

Dicht bij grote steden

Tiel ligt in het midden van Nijmegen, Utrecht, Arnhem en Den Bosch. Ideaal dus. Je bent in een half uurtje in Den Bosch via de A15 en A2. Via de A20 en A12 ben je in 60 minuten in Utrecht. In Nijmegen ben je in 40 minuten via de A50 of in 50 minuten in Arnhem. Ook de omringende dorpen zijn via provinciale wegen heel makkelijk te bereiken.

Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Wat gebeurt er de komende tijd? Planning Veilingkwartier